Over ons

Het Actief Computer Centrum is opgericht door enthousiaste vrijwilligers.

We hebben een vestiging in Amsterdam-Noord én Amsterdam-West, waar ervaren vrijwillige docenten computercursussen en/of workshops geven. In de lokalen treft u moderne computers aan die zijn voorzien van goede printers en scanners. U kunt gedurende de openingsuren ook terecht voor al uw vragen, en oefenen achter de computer. Er is altijd een vrijwilliger aanwezig om u te helpen. We nodigen u graag uit om langs te komen!

U kunt hier voor weinig geld computercursussen volgen, of de inloop bezoeken. In Amsterdam-Noord én Amsterdam-West hebben we de beschikking over lesruimtes met moderne computers, (foto-)printers, scanners, en uiteraard een snelle internetverbinding.

We hebben naast de meest voorkomende programma’s zoals het Office-pakket, óók programma’s voor foto- en videobewerking, lay-outen, geluid en muziek.

 

Voor meer informatie over

ACC Noord klik op de pijl

Voor meer informatie over 

ACC-West klik op de pijl

 

Bij het ACC Noord heeft u een lidmaatschap nodig als u gebruik wilt maken van de inloop, een cursus wilt volgen of privéles wilt hebben. Bij ACC West is een lidmaatschap niet nodig. Daar betaalt u alleen als u les heeft.

 

Wat bieden wij bij de inloop?

ACC wil graag  dat iedereen de voordelen van onze veranderende digitale omgeving zelf kan ervaren. Met onze cursussen, privélessen en computerhulp hebben we daarin al vele mensen op goedkope wijze wegwijs gemaakt. Onze cursussen zijn laag geprijsd en het lidmaatschap biedt vele voordelen.

U kunt komen oefenen van ma/za van 12.00-17.00 uur bij het ACC Noord en op dinsdag en donderdag van 10.00-12.00 uur bij ACC West. Er is altijd een vrijwilliger aanwezig om u te helpen. Daarnaast bieden wij privélessen aan als u langer of specifieke hulp nodig heeft. Dit kost € 7,50 per uur. Ook kunt u gratis workshops volgen. Heeft u een vraag over het lidmaatschap bij ACC Noord of de voorwaarden? Neem dan contact met ons op. Tel. 020-636 0675 voor ACC Noord of 020-624 4003 voor ACC West.

 

Inschrijven

U kunt lid worden tijdens de inloopuren. Het lidmaatschap is bij beide vestigingen geldig. Controleer even de openingstijden en routegegevens.

  • U kunt zowel met pin als contant betalen.
  • Bij de prijzen van cursussen en workshops, is het lidmaatschap niet inbegrepen.
  • *Voor bedrijven en organisaties zijn de prijzen op aanvraag

*  Voor stadspashouders kost het lidmaatschap € 2,-. bij ACC Noord. Voor vrijwilligers en deelnemers van De Regenboog Groep en houders van een voedselbankpas is het lidmaatschap gratis.